O Nama

Istorija duga preko 30 godina .

Shape

Maloprodaja “ZAM” sa sedištem u Inđiji, kao DOO postoji od 1992. godine. Ovaj, sada već maloprodajni lanac, svoj rad je otpočeo sa jednim maloprodajnim objektom 1989. godine.
Danas “ZAM” je lanac maloprodajnih objekata robe široke potrošnje i posluje na teritoriji opštine Inđije na 22 lokacije.
Od 2022. godine smo deo Domaćeg Trgovačkog Lanca koji predstavlja udruženje 14 maloprodajnih lanaca širom Srbije sa zajedničkim ciljem- pružanje krajnjem korisniku kvalitetnu robu po najpovoljnijim cenama na tržištu. Od 2022. godine smo deo Domaćeg Trgovačkog Lanca koji predstavlja udruženje 14 maloprodajnih lanaca širom Srbije sa zajedničkim ciljem- pružanje krajnjem korisniku kvalitetnu robu po najpovoljnijim cenama na tržištu.

Store
Event
Event

Zašto Žuti

Shape

Iako je zvaničan naziv preduzeća “ZAM” d.o.o. kupci su marketima nadenuli naziv “Žuti Marketi”.

S obzirom da je prvi maloprodajni objekat krasila žuta i crvena boja, među kupcima je vrlo brzo zaživeo naziv “Žuti Marketi”, koji je opstao i dan danas.
S toga, svi marketi su prepoznatljivi po žutoj boji koja je sastavni deo brenda “Žuti Marketi” i obeležje preduzeća.

DTL

Shape

Domaći trgovački lanac je zajednica maloprodajnih lanaca sličnih nama. Udruženi smo snažniji, organizovaniji i spremniji da svojim potrošačima pružimo samo najbolje po najpovoljnijim cenama.
Imamo zajedničku politiku poslovanja, koja je inspirisana i vođena tradicionalnim vrednostima, domaćim proizvodima, i komšijskim odnosima sa potrošačima. Ujedinjeni predstavljamo veliki tim ljudi koji rade na ostvarenju istih ciljeva- rast i razvoj svake članice, kako pojedinačno, tako i DTL-a kao udruženja.
Vaši i naši Žuti Marketi su ostali sve što su svih ovih godina i bili, samo su sada još snažniji, oragnizovaniji i spremniji za dalji rast i razvoj, uz podršku kolega.

Histry
Shape
Shape
Event
Event

Vaši i naši Žuti Marketi

Shape

Ponosni smo na činjenicu da nas naši kupci smatraju komšijama, te je upravo takva atmosfera u našim maloprodajnim objektima.
Naši tim broji preko 250 zaposlenih, najveći broj čine zaposleni u maloprodaji. Fluktuacije radnika su izuzetno retke i tome svedoči činjenica da je nekolicina radnika zaposlena 15 i više godina.
Našem timu je često potrebno pojačanje, s obzirom na kontinuirani rast i razvoj preduzeća.
Ukoliko ste zainteresovani da postanete deo našeg tima možete ostaviti CV u bilo kom našem maloprodajnom objektu ili poslati prijavu mejlom na direkcija@zam.rs ,a mi ćemo Vas rado kontaktirati i bolje upoznati

Sarađujemo sa preko 195 Partnera

Shape